Servei d’assessoria

IMG_0280
DSC07921

L’assessoria per a associacions és un servei gratuït adreçat a les entitats sense ànim de lucre acollides a la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març i domiciliades a la COMARCA DE L'HORTA SUD  

El servei se presta sol·licitant cita prèvia telefonant al 96 155 32 27 o bé per correu electrònic a assessoria@fhortasud.org

El servei inclou la informació, assessorament i suport  als següents temes:

  • Tràmits a seguir per a la constitució de noves associacions.
  • Adaptació de les associacions ja constituïdes a la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del Dret d’associació.
  • Actualització de dades als registres corresponents.
  • Informació i assessorament a les associacions ja constituïdes i acollides a la Llei Orgànica 1/2002 en aspectes relacionats amb el seu funcionament i la seua gestió (legislació, fiscalitat, organització, elaboració de projectes, pressupostos, memòries, ...)
  • Informació i assessorament a les associacions quant a convocatòries d’ajudes i subvencions que puguen ser del seu interès.
Arxius relacionats
Data de caducitat:
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
Nom i cognoms*
Correu electrònic*
Municipi
Associació
Títol de la consulta*
Consulta*
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades de caràcter personal facilitades per vostè s'inclouran en un fitxer de titularitat de Fundació Horta Sud, a fi de realitzar les actuacions necessàries per al correcte compliment del servei.

Vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, oposició, manant una sol·licitud per escrit, acompanyada de fotocòpia del seu D.N.I. dirigida a:

Fundació Horta Sud
C/ Virgen de l’Olivar, 30
46900 Torrent (València)