Administraciones

Dissenyem polítiques d'educació en la participació, donem eines per a l'empoderament associatiu, formen tècnics i polítics,.. Ajuntaments com Alaquàs, Aldaia, Alfafar, Catarroja, Manises, Mislata, Paiporta, Picassent, Quart de Poblet, Torrent i Xirivella tenen convenis amb la Fundació, si t'interessa formar part de la Xarxa de Municipis, posa't en contacte amb nosaltres. 

 

2013-05-22 12.46.50

Xarxa Participa

Treballem tècnics de diferents municipis i entitats de de forma coordinada per a compartir informació, metodologies de treball, programes i coneixements, en definitiva aprofitar les sinèrgies per a multiplicar resultats i estalviar recursos. Si vols participar envia'ns un correu centrerecursos@fhortasud.org

Quaderns pràctics

Publicació de quaderns pràctics per donar eines bàsiques per la gestió, organització i participació de les associacions en un format pràctic i senzill.

Servei d'assessoria

Ofereix assessorament en temes d'organització i gestió d'associacions, projectes i fiscalitat, tràmits de legalització, registres i posada en marxa d'una associació. assessoria@fhortasud.org
image001

És hora de fer visible el nostre valor

Avaluar l'impacte que suposa el treball de les associacions als nostres municipis, recursos econòmics que mobilitzen, persones que contracten, voluntaris que assumeixen compromisos, etc.

somossuper.org

El projecte somossuper pretén visibilitzar les accions de les associacions que estan treballant per millorar la vida de les persones i dels seus municipis.
4

Formació

Oferta de cursos per millorar les estructures internes, l'organització, la comunicació, el treball en xarxa i la gestió de les associacions. Cursos a la carta dissenyats conjuntament amb les associacions. Plans de formació per a federacions.
subir