Asociaciones

Volem contribuir a la reconstrucció d’un moviment associatiu compromès en la defensa dels drets humans i valors democràtics, que contribuïsca a una societat més justa i a la millora i el progrés de la humanitat.

Servei d'assessoria

Ofereix assessorament en temes d'organització i gestió d'associacions, projectes i fiscalitat, tràmits de legalització, registres i posada en marxa d'una associació. assessoria@fhortasud.org
Publicacions

Millora la teua entitat

Fem un diagnòstic de la teua associació i establim conjuntament les propostes de millora, t'oferim eines per a millorar-les i t'acompanyem en el procés.

Formació

Oferta de cursos per millorar les estructures internes, l'organització, la comunicació, el treball en xarxa i la gestió de les associacions. Cursos a la carta dissenyats conjuntament amb les associacions. Plans de formació per a federacions.

Quaderns pràctics

Publicació de quaderns pràctics per donar eines bàsiques per la gestió, organització i participació de les associacions en un format pràctic i senzill.

Papers Associatius

Edició de 1.600 exemplars d'una revista bimensual amb informació de convocatòries de subvencions, activitats i altres temes d'interés per a les associacions.

Ajudes a projectes interassociatius

Convocatòria d'ajudes a projectes de cooperació interassociativa, per promoure i recolzar el treball en xarxa de la comarca.

somossuper.org

El projecte somossuper pretén visibilitzar les accions de les associacions que estan treballant per millorar la vida de les persones i dels seus municipis.

Propostes de canvi per construir alternatives

Passar de la indignació a l'acció, construint des de les associacions un altra manera de fer les coses i assumir compromisos. Una jornada de debat anual per tractar un tema i incorporar-lo a les nostres entitats.

Menció"Colibrí" per la defensa dels Drets Humans i Valors Democràtics

La menció té per objecte el reconeixement de la tasca de les associacions i les persones, que es distingisquen per la defensa, promoció i realització de programes que fomenten i defensen els Drets Humans i els Valors Democràtics.
image001

És hora de fer visible el nostre valor

Avaluar l'impacte que suposa el treball de les associacions als nostres municipis, recursos econòmics que moblitzen, persones que contracten, voluntaris que assumeixen compromisos, etc.

Associacions de la comarca

Projecte de la Fundació Horta Sud per a avaluar l'impacte que generen les associacions i diagnosticar l'estat del teixit associatiu per tal de planificar les accions necessàries per a enfortir-les.
subir