Foro empresarial

LOGO FORO
26 de setembre de 2016- Alaquàs
2016

L'esborrany de la futura Llei de Gestió d'Àrees empresarials i polígons industrials

El Fòrum Empresarial Horta Sud ha reunit a Alaquàs a prop de 75 assistents de l'àmbit de l'administració pública, d'associacions empresarials, del teixit empresarial, entre uns altres, per a debatre sobre la gestió d'àrees empresarials, a partir de l'esborrany de la futura llei de Generalitat Valenciana. Diego Maciá, director general d'Indústria i Energia de la Conselleria d'Economia Sostenible i Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, ha protagonitzat aquesta trobada en el qual els assistents han plantejat els seus dubtes sobre la situació d'una zona, l'Horta Sud, amb una gran concentració de sòl industrial.
foro_emp_6jun
6 de juny de 2016- Catarroja
2016

Innovació, ocupació i renda ciudadana

Baix el títol Innovació, ocupació i renda ciutadana, el Foro Empresarial de l'Horta Sud ha celebrat en Florida Universitaria un interessant col·loqui el 6 de juny, moderat pel economista, periodista i director del suplement Innovadors del diari El Mundo, Rafael Navarro. A més, han participat en aquest encontre Josep Vicent Pitxer, doctor en economia i membre del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València, i Pepe Crespo, assessor de creativitat, màrqueting i adreça estratègica i soci director de Priomony. El assistents han parlat sobre tecnologia 5G, sobre la innovació i interacció de les màquines, joguets, robots... que s'incorporen progressivament a la quotidianetat.
foro_emp_18abr
18 d'abril de 2016- Manises
2016

L'Administració i el comerç

El 18 de abril el Foro Empresarial de l'Horta Sud ha convidat a NACHO COSTA PINA Director General de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, per a parlar sobre el posicionament de l'administració autonòmica enfront de la defensa, promoció i dinamització del comerç de les poblacions de la nostra comarca. En forma de sopar- col•loqui, i amb la Gerent de l'Associació Empresarial de Catarroja, Carmen Sorio, unes 70 personas han participat en esta trobada.
foro_emp_15feb
15 de febrer de 2016- Alaquàs
2016

El desenvolupament econòmic i social de L'Horta Sud necessita d'una ferma planificació estratégica

El Secretari Autonòmic de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira ofereix la conferència col·loqui "El desenvolupament econòmic i social de L'Horta Sud necessita d'una ferma planificació estratégica" a Alaquàs. 15 de febrer a Alaquàs. El Secretari Autonòmic ha estat acompanyat en aquest col·loqui organitzat pel Fòrum Empresarial de l'Horta Sud per l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín (Compromís), i els alcaldes de Mislata, Carlos Fernández Bielsa (PSOE) i Alfafar, Juan Ramón Adsuara (PP), que han defensat la necessitat de col·laborar en projectes i planificació com a única eixida per a un desenvolupament sostenible.
subir