Noticias

IMG_4508
13 feb. 2018

L'acte de lliurament dels Premis Interassociatius 2018 a les associacions de la comarca ha sigut tot un éxit

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte lliuren 20.000 euros als projectes presentats a la convocatòria de Projectes Interassociatius, en un acte celebrat en el Castell d'Alaquàs en el qual han participat més de cent setanta persones. La convocatòria de Projectes Interassociatius de 2018 concedeix ajudes d'entre 3.000 i 1.000 euros a 10 projectes en els quals participen més de 50 associacions i entitats de tota la comarca.
IMG_4526
IMG_4508

El lliurament de les ajudes als Projectes Interassociatius ha sigut tot un èxit. Més de cent setanta convidats han gaudit d'aquest acte festiu que vol reconèixer i visibilitzar el treball de les associacions de la comarca.

El Castell d'Alaquàs va acollir el lliurament de les ajudes en un acte multitudinari amenitzat amb l'actuació de la companyia Viviendo del Cuento i amb el protagonisme i la mirada posada en les associacions. En l'acte, presentat per Imma López de la Fundació Horta Sud, van intervenir Francesc Alós, Coordinador de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular, Santiago Peraita, director financer del Grup Ugarte i Alfred Domínguez, president de la Fundació Horta Sud, que va destacar en la seua intervenció la importància i el poder de la unió i la col·laboració entre les persones.

Elvira García, alcaldessa d'Alaquàs, va clausurar l'acte destacant que “en la nostra casa, que és la comarca, que és aquest castell, que és cadascun dels municipis representats per aquests projectes premiats, tenim un tresor, que són les associacions, i és un tresor que cal cuidar i valorar”.

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte convoquen cada any aquestes ajudes perquè les associacions de la comarca, de manera conjunta, puguen desenvolupar projectes de participació social amb els quals transformar la realitat i cohesionar a la ciutadania. Amb aquestes ajudes l'objectiu és afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social de la comarca, contribuint a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions. En 2018 s'han presentat un total de 31 projectes, en els quals participen més de 150 associacions.

En els 23 anys de Projectes Interassociatius s'han lliurat ajudes per valor de 208.671 euros, repartits entre 139 projectes i més de 763 entitats subvencionades.

Gràcies a totes i tots pel vostre suport, per les vostres aportacions i pel vostre treball. I enhorabona als seleccionats! 

Podeu consultar els projectes seleccionats d'enguany fent click ací.

També podeu trobar una galeria d'imatges de la vetlada al nostre Facebook.

subir