Noticias

fundacio horta sud transport
24 abr. 2018

Afegeix-te al Manifest de Transport Públic

Prenguem mesures per obtenir el mateix dret al transport públic que Madrid, Barcelona o Canàries

Els Pressupostos Generals de l'Estat deixen a l'Autoritat del Transport Metropolità de l'àrea de València –en la qual està inclosa l'Horta Sud- sense la subvenció de 38 milions d'euros que havia demanat la Generalitat Valenciana per a incentivar el transport públic en aquesta àrea. Per contra, el consorci Regional de Transport de Madrid rebrà 127 milions d'euros, l'Autoritat del transport de Barcelona rebrà 109 milions i Canàries 48 milions.


Per tot açò, reclamem a l'Estat Espanyol que reconsidere als seus pressupostos generals la subvenció demanada per la Generalitat Valenciana per al transport Metropolità. També volem donar suport a les accions encaminades a defendre esta subvenció per a l'àrea metropolitana i per a un finançament just per a la Comunitat Valenciana. Per últim, també demanem als diputats i diputades valencianes el seu vot en contra dels pressupostos generals de l'Estat per discriminar a l'àrea metropolitana de la ciutat de València. 
Si esteu d'acord amb la proposta de millora per al transport metropolità i voleu adherir-vos com a entitat i donar força a aquestes idees només heu d'enviar un correu electrònic a fundacio@fhortasud.org

Documentos asociados
16 16 (194 KB)
subir