Agenda

Trobada associacions Horta Sud
27 maig 2017

Trobada d'associacions comarcals de l'Horta Sud

La Fundació Horta Sud i IDECO (Institut d'Estudis Comarcals) organitzen el 27 de maig la trobada d'associacions comarcals de l'Horta Sud.
title

Què podem fer les associacions per al futur de la comarca? amb aquesta pregunta la Fundació Horta Sud i IDECO convoquen a associacions de tota la comarca per tal de debatir i reflexionar sobre el paper de les associacions a l’hora d’afrontar els reptes de futur.

A més de la Fundació Horta Sud i IDECO (Institut d’Estudis Comarcals), participen en aquesta trobada el Col·lectiu Soterranya, Per l’Horta, la Xarxa d’Entitats pel Patrimoni de l’Horta, la Plataforma pel Comerç Valencià, Esplais Valencians, la Federació de Bandes de Música Horta Sud, FAPA Horta Sud, la Federació de Cases de Joventut, la Federación de Entidades Culturales Andaluzas CV, l’AA. VV. Horta Sud, Guaix-Escola Valenciana, el Moviment Escolta de València-Horta Sud, l’Associació d’Antics Alumnes Universitat Florida Majors, el Foro Empresarial Horta Sud, L’Animeta Associació per l’Agricultura Ecològica, ARTIC, Junta Comarcal Fallera Horta Sud, L’Horta en Moviment.