Agenda

1DIC
01 des. 2017

De l'1 al 3 de desembre se celebra el Bloc I del curs "Activisme i Voluntariat per a la Transformació Social"

Joaquim Bosch impartirà la primera conferència del curs en un acte obert al públic.

Bloc I: Introducció al voluntariat i activisme per la transformació social. Cooperació al desenvolupament, humanitarisme, activisme i coherència per canviar el món

• Divendres 1 de desembre de 2017

18h30: Llibertats avui dia. El marc repressiu de la llei Mordassa i altres mesures polítiques limitadores del rol dels moviments socialsJoaquim Bosch. Magistrat. Ha exercit la seva activitat professional en els jutjats de Barcelona, Dènia, Vinaròs i Massamagrell. Actualment és jutge de primera instància i instrucció a Montcada (València), en el partit judicial de la qual és el magistrat degà. Ha participat com a ponent en nombrosos congressos, cursos i activitats formatives d'àmbit estatal i internacional, sobre matèries referents a la prova en el procediment civil, la regulació legal de la violència de gènere, la naturalesa de les parts processals, la reforma del Codi Penal, les ruptures familiars, les execucions hipotecàries o la independència judicial. Col·labora habitualment com a expert en temes jurídics en La Sexta i Cuatro. Entre 2012 i 2016 ha estat portaveu nacional de Jutges per a la Democràcia.

Lloc: Biblioteca Municipal de la Vall d'Uixò
Acte obert al públic.

 

• Dissabte 2 de desembre de 2017

11h- 13h30. Humanitarisme, cooperació al desenvolupament i solidaritat, a qui ajuda l'ajuda en el sistema econòmic actual? Alejandro Pozo. Doctor en pau i conflictes, investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, analista de conflictes armats i coordinador de projectes humanitaris de Metges Sense Fronteres, expert en pau i seguretat, comerç d'armes, operacions militars, conflictes armats i acció humanitària.

16h-18h30 Activisme per a una economia no capitalista. Consum responsable i comerç justPAMAPAM: el mapa de l'economia solidària. Grup formació SETEM Comunitat Valenciana.

Lloc: Alberg "La Surera" Almedijar, Castelló.

• Diumenge 3 de desembre de 2017

11h-13h30: Economia ecològica per a un consum conscient. Alternatives econòmiques en el llogaret global. Gustavo Duch. Fundador de Veterinaris Sense Fronteres, coordinador de la revesteixi ‘Sobirania Alimentària, Biodiversitat i Cultures’, col·labora estretament amb moviments i campanyes relacionats amb la lluita per la Sobirania Alimentària dels Pobles.

Lloc: Alberg "La Surera" Almedijar, Castelló.