Agenda

ACTIVISMO3 (2)
13 gen. 2018

II Bloc del curs "Activisme i Voluntariat per a la transformació social" a Benicàssim

El 13 i 14 de gener se celebrarà a Benicàssim el II bloc d'aquest curs, la ponència central de la qual serà a càrrec d'Arcadi Oliveres.

En el marc del Curs "Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18", organitzat per SETEM País Valencià i el Centre Delàs d'Estudis per la Pau, tindrà lloc el dissabte 13 de gener a les 11:00 hores la conferència "És el capitalisme l'únic sistema possible? Per on cal començar a canviar-ho? Quin alternatives hi ha?", a càrrec d'Arcadi Oliveres. 

El Bloc II del curs  porta com a títol "Alternatives econòmiques ètiques, feministes i solidàries a la globalització neoliberal capitalista i patriarcal". La ponència central estarà a càrrec del destacat activista per la pau, professor d'Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona, expresident de Justícia i Pau i president de la Universitat Internacional de la Pau, Arcadi Oliveres.

Jordi Calvo i Yayo Herreo completaran el bloc temàtic amb la conferència "El sistema financer internacional, irresponsabilitat social, inversions en armes. L'alternativa de la banca ètica a la banca armada", que tindrà lloc la tarda del mateix dissabte, i "Desmuntar el patriarcat. L'economia feminista com a alternativa al capitalisme", el diumenge 14 de gener.

Dia i hora: Dissabte 13 de gener de 2018 a les 11:00 hores

Lloc: Alberg "Argentina" de Benicàssim, Castelló

Cal formalitzar la inscripció enviant un mail a formacioncv@setem.org o en aquest formulari: https://goo.gl/forms/z9k2pTjVWsuxiyEf1

El curs compta amb el suport del Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l'Ajuntament de la Vall d'Uixò.