Notícies

xp
01 març 2016

XARXA PARTICIPA IMPULSA ACCIONS I CAMPANYES DIRIGIDES A ENFORTIR EL TEIXIT ASSOCIATIU

Després de les Jornades de Participació del mes de febrer analitzen les conclusions de la mateixa i estableixen les següents línies d'actuació.

Després de les Jornades de Participació del mes de febrer en les quals varen participar 80 persones entre personal tècnic i polític de 30 municipis, analitzen les conclusions de la mateixa i estableixen les següents línies d'actuació.

Alaquàs ha sigut la seu de la reunió de la Xarxa Participa, en la qual s'integren el personal tècnic i responsables de participació ciutadana a través d’un conveni amb la Fundació Horta Sud amb el suport de Caixa Popular.

Actualment la Xarxa Participa treballa per a enfortir el teixit associatiu dels nostres municipis, millorar la seua formació, assessorar, generar moments de trobada, amb l'objectiu de promoure una cultura associativa basada en la transparència, el compliment de la legalitat i una base social amb responsabilitat cívica, així com el treball conjunt entre les associacions i l’administració amb coresponsabilitat.

Treballen personal tècnic de diferents municipis i entitats de forma coordinada per a compartir informació, metodologies de treball, programes i coneixements, en definitiva aprofitar les sinergies per a multiplicar resultats i estalviar recursos. Actualment pertanyen a la Xarxa Participa els municipis d'Alaquàs, Catarroja, Manises, Mislata, Picassent, Quart de Poblet i Xirivella. A més els municipis d'Aldaia i Torrent  han iniciat la seua incorporació a la mateixa.