Notícies

Sin título
11 abr. 2016

Primera trobada transnacional del projecte We're Super el 23 i 24 d'abril.

Des de la Fundació Horta Sud volem posar en valor tot el treball realitzat pels joves i per als joves mitjançant la creació d'una xarxa europea

Primera trobada transnacional del projecte We're Super el 23 i 24 d'abril.

 

“We’re super” és un projecte de la Fundació Horta Sud, que compta amb l'ajuda de l'Unió Europea i el programa Erasmus +. Des del projecte tractem de posar en valor tot el treball realitzat pels joves i per als joves mitjançant la creació d'una xarxa europea que potencie i enfortisca l'impacte comunitari de totes les associacions que treballen en les seues regions a través de la creació de plataformes interactives de sensibilització, estudis d'impacte, el networking i eines per a promoure la participació social.

 

We're Super potenciarà la visibilitat i la comunicació de les associacions beneficiàries, cinc entitats de prestigi com són UGNG de Croàcia, ATCE Speranta Ramniceana de Romania, AKTO- Human Rigths and Democracy de Portugal, NECI de Xipre i Enligth Projects de Regne Unit, generant xarxes de treball multidisciplinaris i relacions entre associacions, entitats promotores i tècnics experts que promoguen nous projectes de màxima qualitat i amb un major impacte social amb la col·laboració directa de governs locals, universitats i centenars d'associacions del camp de la joventut.

 

Durant 18 mesos es realitzaran 3 reunions transnacionals i es prepararan els materials que asseguraran l'impacte, la visibilitat i difusió dels resultats. La primera reunió de treball serà el 23 i 24 d'abril en València on es començarà a treballar en aquest projecte per a aconseguir que els més joves tinguen veu en Europa.

Documents associats