Notícies

We re super
07 nov. 2016

El projecte europeu We're super ens possibilita l'avaluació de l'impacte del moviment associatiu

La Plataforma d'avaluació de l'impacte de l'associacionisme s'enmarca en We're super, el projecte europeu de Erasmus+
IMG_0036
CAPÇALERADOCS

Continuem amb el Projecte Europeu We’re Super de la convocatòria Erasmus+, en el qual participem amb altres organitzacions de Croàcia, Romania, Portugal, Xipre i Anglaterra.

Amb aquest projecte desenvolupem una plataforma d’avaluació de l’impacte del associacionisme en el territori. Gràcies a esta eina i al treball de tècnics i associacions, els ajuntaments podran disposar d’informació actualitzada i precisa sobre el teixit associatiu de cada municipi.

Aquesta plataforma ens donarà molta informació sobre l’associacionisme a la comarca, qualitativa i cuantitativa, informació molt útil per a conèixer el valor que aporta el moviment associatiu als municipis i per a visibilitzar el treball dels joves i per als joves. 

Amb la plataforma de We're Super hem generat xarxes de treball multidisciplinari i relacions entre les associacions, entitat promotores i tècnics, per a promoure projectes que mesuren l'impacte del associacionisme en la societat. També serveix, a més, per a que les administracions, altres organitzacions, o la pròpia Fundació Horta Sud, plantegen propostes de serveis, projectes i activitats de participació i inclusió adequats a les necessitats del teixit associatiu de la comarca.

Catarroja, Quart de Poblet i Manises són els primers municipis que han confirmat la seua participació en el projecte.