Notícies

Logo
11 nov. 2016

Paco Roca torna al Taller de Còmic Social de Somos Súper-Històries de Superació

L'il·lustrador Paco Roca ha estat a càrrec del primer workshop, en el qual els alumnes han tingut la oportunitat de conversar sobre les seues inquietuds i consultes al voltant del treball final que presentaran a la finalització del taller.

El primer workshop de Paco Roca ha donat el tret d’eixida a la segona edició del Taller de Còmic Social Somos Súper-Històries de Superació, que torna a la Escola d’Arts i Superior de Disseny de València (EASD-València).

Paco_Roca_Somos_Super_Histories_de_superacio

Aquesta és una oportunitat excepcional per a que aquest joves interessats en la il·lustració i el dibuix puguen intercanviar impressions amb un reconegut autor com és Paco Roca.

El taller, enmarcat dins l’assignatura Art Seqüencial i  Còmic, impartida pel professor Antonio Javier García, té enguany 25 alumnes, alguns d’ells ja estudiants de l’EASD-València, i d’altres externs, tots ells interessats en aprendre com transmetre les seues inquietuds sobre l'associacionisme i el treball de la ciutadania mitjançant el còmic i el dibuix.  

Aquest Taller de Còmic Social s’enmarca en la campanya Somos Súper-Històries de Superació, una proposta de la Fundació Horta Sud per a visibilitzar el treball dessinteresat i anònim de voluntaris i voluntàries que dediquen part de la seua vida a treballar per a provocar una transformació social que vaja dirigida a millorar el món.