Notícies

logoCOLIBRI
23 nov. 2016

Plataforma Pobresa Zero és guardonada amb la Menció Colibrí 2016 de la Fundació Horta Sud

Aquesta menció reconeix el treball de la Plataforma Pobresa Zero en la lluita contra la pobresa.
logo_pobresazero (1)

La Fundació Horta Sud ha decidit atorgar la Menció Colibrí 2016 a la Plataforma Pobresa Zero, com a reconeixement al seu treball en la sensibilització i la mobilització social contra la pobresa i la desigualtat. L'acte de lliurament serà el pròxim 1 de desembre de 2016, a les 18'00, al Museu Comarcal de l'Horta Sud.

Amb la Menció Colibrí 2016 la Fundació Horta Sud vol posar en valor a associacions o col·lectius que treballen en la defensa dels drets humans i valors democràtics, que ajuden a construir una societat més justa per a tots els ciutadans. Pobresa Zero està composta per 180 organitzacions i entitats que lluiten conjuntament per fer un món millor. 

Per al comitè de selecció, Pobresa Zero ha destacat durant  la seua trajectòria per assumir el compromís i la responsabilitat de mobilitzar a la societat i, alhora, pressionar als seus representants polítics, perquè complisquen les seues promeses quant a l'eradicació de la pobresa i les desigualtats del món, i perquè complisquen amb les seues obligacions de drets humans, civils, polítics, econòmics, socials, culturals i ambientals en tots els àmbits.