Notícies

super mosca
31 des. 2016

14 Històries de Superació, el llibre de la campanya Somos Súper

Presentem 14 Històries de Superació, el llibre de Somos Súper amb el pròleg de l'il·lustrador Paco Roca.

Després de mesos de treball, i amb la participació i implicació de moltes persones, hem presentat aquesta setmana 14 Històries de Superació, el llibre de la campanya Somos Súper.

IMG_9155 

Un còmic de Paco Roca i 14 històries il·lustrades pels alumnes de la primera edició del Taller de Còmic Social és el contingut del llibre que avui hem presentat aquesta setmana en l'Escola d'Art Superior i de Disseny de València. El llibre 14 Històries increïbles de Superació reflecteix el treball i l'esforç de moltes persones que treballen anònimament des de col·lectius i associacions per a millorar la societat en la qual vivim. Respectant les diferents perspectives, interessos i desitjos, Somos Súper-Històries de Superació reflecteix al teixit associatiu de la comarca de l'Horta Sud, ple d'herois i heroïnes que dediquen el seu temps i el seu esforç per a transformar la societat, per a fer del món un lloc millor. L'objectiu de Somos Súper és visibilitzar tot aqueix treball, una de les demandes més habituals que la Fundació Horta Sud rep des de les associacions.

Gràcies a Somos Súper, els projectes i activitats de les organitzacions que han participat queden reflectides en el llibre 14 Històries increïbles de Superació que hem presentat, i seguiran difonent-se en una exposició itinerant que comença en la pròpia EASD València al febrer de 2017 i recorrerà la comarca durant tot l'any. Les històries de superació que s'expliquen en el llibre són un exemple que el teixit associatiu està viu, és dinàmic, és eficaç en la seua gestió, està consolidat i és prou fort com per a ser una peça clau en el desenvolupament econòmic, polític i social de la comarca.

  IMG_9231