Notícies

projectes_interassociatius
09 febr. 2017

Celebrem l'acte de lliurament d'ajudes a Projectes Interassociatius el 9 de febrer en el TAC de Catarroja

Caixa Popular i Grupo Ugarte aporten els 20.000 euros que la convocatòria de Projectes Interassociatius concedeix a projectes desenvolupats en la comarca.

El pròxim 9 de febrer el TAC de Catarroja acull l'acte de lliurament de les ajudes a Projectes Interassociatius de 2017. Enguany, 10 projectes en els quals participen 38 associacions de la comarca reben els 20.000 euros per a iniciatives desenvolupades conjuntament, amb l'objectiu de millorar també de manera conjunta la nostra societat, afavorint la participació ciutadana i enfortint el teixit associatiu, amb projectes de tot tipus: culturals, de caire social, educatius, etc.

Cuinant Idees: Aquest projecte té com a objectiu facilitar la integració de les persones amb diversitat funcional mitjançant la cuina. Presentat per APAMI i Ca la Mare. Import de l’ajuda: 3.500 €.

¿Compartim capacitats?: Projecte inclusiu que pretén canviar la imatge que tenen les persones amb diferències al centres formatius de la localitat de Manises, a través de distintes activitats conjuntes als centres educatius. Presentat per AFADIMA i les AMPA del Col·legis Félix Rodríguez de la Fuente, Vicente Nicolau, Sagrada Familia i les Escoles Infantils La Pinaeta, Gesmil, El Molí i La Tarara. Import de l’ajuda: 2.500 €.

Juntos y revueltos: Projecte que pretén ajudar a les dones que pateixen càncer  conscienciant la societat i la replegada de cabells naturals per a la realització de perruques . Presentat per més de 30 Associacions liderades per la falla Mont de Pietat de Xirivella. Import de l’ajuda: 2.500 €.

II Trobada de sobrevivents a la violència de gènere: El projecte té com a objectiu visibilitzar la situació de les dones afectades per violència masclista i generar un moviment associatiu de recolzament a les afectades. Presentat per LILITH, Dones en acció, Associació Victoria Sau, Teuladí. Import de l’ajuda 2.000 €.

Som Música: El projecte té com a objectiu integrar a les persones amb diversitats funcionals mitjançant la música. Presentat per SAM La Unió de Quart de Poblet i Associació Lluerna. Import de l’ajuda: 2.000 €.

Som art som Horta: El projecte té com a objectiu la recuperació del carrer, les places i el camp amb l’art i la música realitzada pels propis veïns. Presentat per Associació Espai Literari i Cultural Torrent de Paraules, MAM (Moviment Artístic de Mislata), Associació Veïnal  Barri del Quint. Import de l’ajuda 1.500 €.

Passejant per la comarca: El projecte té com a objectiu difondre el patrimoni cultural de la comarca amb distintes activitats entre associacions de diversos pobles. Presentat per GUAIX Horta Sud, Associació Cultural El Barranc de Paiporta, La Gavella de Torrent, Associació Cultural "El Bolitxo" de Sedaví, La Figuera d’Alcàsser, Associació d’alumnes FPA de Torrent. Import de l’ajuda 1.500 €.

La poesia d’Estellés als barris de València: L’objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer la cultura valenciana mitjançant distintes activitats lúdiques i culturals a l’àmbit associatiu i educatiu . Presentat per Coordinadora Alumnat Professorat, Pares i Mares per l’ensenyament Públic en Valencià (CAPPEPV), Societat Coral el Micalet, Centre de Recursos Just Ramírez - CA REVOLTA, Associació Cultural Lluna Roja (Racó de la Corbella), Associació Cultural Sóc el que Menge. Import de l’ajuda 1.500 €.

Entreveïns (CIUTAT FALLERA-BENICALAP-ENTRECAMINS): El projecte té com a objectiu ajudar a les famílies més necessitades oferint una atenció integral. Presentat per Falla Ciutat Fallera, C.P. Ciutat Fallera, Col·legi Comenius, Fundació Diagrama, Col·legi El Carme, C.P. Lluis Guarner, Gremi d’Artistes Fallers, Casa Caritat, Universitat Popular, Asociación Cultural Andaluza Ciutat Fallera, Centre Penitenciari Picassent, Aldeas Infantiles. Import de l’ajuda 1.500 €.

Programa d’ajuda jurídica i social: El projecte ofereix una ajuda integral a les famílies amb necessitats de l’avinguda de la Plata de València. Presentat per Asociación de la Plata y Adyacentes Quatre Carreres, Creu Roja Espanyola, Banc d’Aliments. Import de l’ajuda 1.500 €.