Notícies

LOGO ALTA Interassociatius Copy
10 febr. 2017

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte lliuren 20.000 euros a associacions de la comarca

Dues-centes persones celebren amb la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte el lliurament de les ajudes de la convocatòria als Projectes Interassociatius

El lliurament de les ajudes als Projectes Interasociatius ha sigut tot un èxit.

Més de dos-cents convidats han gaudit d'aquest acte festiu i divertit a parts iguals, que ha volgut ser un agraïment a la seua tasca en el teixit associatiu.

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte mantenen amb il·lusió aquesta iniciativa perquè les associacions de la comarca desenvolupen de manera conjunta projectes de participació social amb els quals transformar la realitat i cohesionar a la ciutadania. Tots han volgut donar les gràcies a les associacions presents pel seu lliurament i pel treball que desenvolupen de manera voluntària i solidària per a millorar la societat.

A més, han destacat també la importància de mantindre una societat activa, participativa i forta, amb una ciutadania que s'acostume a col·laborar per a desenvolupar projectes conjunts.

Jesús Monzó, alcalde de Catarroja, va estar present com a amfitrió de l'acte  i volgué destacar la seua satisfacció per poder celebrar aquest acte per primera vegada a Catarroja.

Pots trobar més informació sobre els projectes seleccionats en aquest enllaç.

2 Ajudes Projectes Interassociatius 17