Notícies

Logo
17 febr. 2017

Històries de Superació, la exposició de la campanya #SomosSúper ja està en l'EASD València

Històries de Superació continuarà el seu camí de manera itinerant per diversos municipis i organitzacions.

L'exposició Histories de Superació ja està en marxa, i comença el seu camí en l'Escola Superior d'Art i Disseny de València amb una mostra representativa dels treballs realitzats per diversos autors  i autores, prologats per Paco Roca, per a la campanya Somos Súper-Històries de Superació.

IMG_1023

Amb aquesta exposició conclou una de les fases d'aquesta campanya, que el seu objectiu és visibilitzar als súper herois i súper heroïnes que treballen dia a dia, de manera anònima i voluntària, en les associacions i col·lectius ciutadans per a millorar el seu entorn.

IMG_1109

Rosa Esteban, Directora de l'EASD-València, Antonio Javier García, professor i responsable del Taller de Còmic Social, Paco Roca, l'il·lustrador valencià que ha prologat el llibre i Alfred Domínguez, president de la Fundació Horta Sud, han presentat la exposició, acompanyats per autors i autores i representants de associacions i col·lectius implicats en el projecte. 

 

L'exposició arreplega el còmic que l'il·lustrador valencià Paco Roca ha creat per a la campanya, en el qual destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per a millorar la societat.A més, estan presents alguns exemples de la resta dels còmics que formen part de la campanya, realitzats per alumnes del Taller de Còmic Social celebrat en la EASD València. D'aquest taller, del que ja s'està desenvolupant la segona edició, ha sorgit no solament aquesta exposició, sinó el llibre 14 Històries de Superació.

IMG_1129 

En aquest llibre Paco Roca i la resta d'autors transmeten a través de les seues il·lustracions la passió, l’entrega, el compromís i la responsabilitat dels voluntaris i voluntàries de les associacions amb les quals han treballat. 

IMG_1065

 

A més de Paco Roca han participat en aquest projecte: DEIH, Xèlon Xlf, Julio Guijarro, Gonzalo Sierra, José Ramón Prats, Gabriel Molinaro, Daniel Otero, Adrián Vidal, Hugo Díaz, Laura di Mascio, Óscar García, Itzel Milla, Sandra Moreno, Javier Sprang, Arantxa Morcillo i Ariadna Guillem. Aquesta exposició estarà en la EASD València fins al 3 de març, i seguirà el seu camí itinerant per diversos pobles de la comarca durant 2017.

 

Pots trobar més fotos de la inauguració en la pàgina de Facebook de la Fundació Horta Sud, en aquest enllaç.