Notícies

logoweresuper
28 febr. 2017

La Fundació Horta Sud presenta la plataforma d'avaluació de l'impacte de l'associacionisme als socis de We're Super

La Fundació Horta Sud participa en Romania en la segona reunió transnacional del projecte europeu We're Super, amb entitats de Croàcia, Gran Bretanya, Portugal, Romania i Xipre.
were_super_Trobada_abril_2016
were_super_Trobada_abril_2016_2
CAPÇALERADOCS

La Fundació Horta Sud participa en la segona reunió transnacional europea del Projecte We’re super, que es desenvolupa del 2 al 5 de març en la ciutat romanesa de Bucarest. 

Aquest projecte, finançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea, va a desenvolupar una plataforma d'avaluació de l'impacte associatiu en l'àmbit europeu. D'aquesta manera es vol posar en valor el treball realitzat pels joves voluntaris i voluntàries mitjançant una xarxa europea en la qual participen entitats de Croàcia, Romania, Portugal, Gran Bretanya, Xipre i Espanya.

We’re super té l'objectiu de enfortir i potenciar l’impacte de l’associacionisme en tot el territori, a través de plataformes de sensibilització, estudis d’impacte, networking i l’impuls de la participació social.

Cinc entitats de prestigi com són UGNG de Croàcia, ATCE Speranta Ramniceana de Romania, AKTO- Human Rigths and Democracy de Portugal, NECI de Xipre i Enligth Projects de Regne Unit, estan generant xarxes de treball multidisciplinaris i relacions entre associacions, entitats promotores i tècnics experts que promouen nous projectes de màxima qualitat i amb un major impacte social, amb la col·laboració de governs locals, universitats i centenars d'associacions juvenils. 

Com a entitat organitzadora del projecte, la Fundació Horta Sud va ser l'amfitriona de la primera reunió, que va tindre lloc a Torrent el mes d'abril de 2016.