Notícies

Reunió Conseller Alcaraz Patronat
15 juny 2017

El Conseller Manuel Alcaraz assisteix a la reunió del Patronat de la Fundació

"La Fundació Horta Sud és un referent en l'enfortiment del moviment associatiu", destacà el Conseller Alcaraz durant aquesta reunió.

El Patronat de la Fundació Horta Sud de 14 de juny ha tingut un assistent d'excepció: el Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz.

El Conseller ha destacat a la Fundació Horta Sud com un dels pocs punts de referència d'enfortiment del moviment associatiu i la participació en la Comunitat Valenciana, i ha incidit que "restablir la relació amb la societat civil i recuperar el diàleg, és fonamental per a seguir en el canvi que a poc a poc s'està aconseguint".

A més, ha afirmat que el teixit associatiu valencià "exerceix un paper social de transformació que mereix tot el nostre reconeixement i suport, una tasca que suposa canvis que beneficien a la nostra societat societat en general i afavoreixen la millora del nostre entorn i de les nostres vides".

En aquesta reunió el patronat i el conseller han parlat sobre les possibilitats de col·laboració entre la Fundació Horta Sud i la conselleria per a engegar projectes que enfortisquen el teixit associatiu i la participació ciutadana en la Comunitat.

A més, s'ha presentat al Conseller les iniciatives i campanyes que estan en marxa, com la campanya Històries de Superació-Somos Súper, la preparació del 45 aniversari de la Fundació Horta Sud o la Xarxa Participa, una proposta de treball col·laboratiu en la qual participen 11 ajuntaments de la comarca Horta Sud, entre altres temes.