Notícies

COLIBRI
04 des. 2017

Atorgada la Menció Colibrí 2017 a SETEM Comunitat Valenciana

L'acte de lliurament de la Menció Colibrí 2017 se celebrarà el pròxim dia 19 de desembre a les 18.00 hores a la seu del Museu Comarcal Horta Sud (Torrent).
INVITACION

La Fundació Horta Sud vol contribuir a la reconstrucció d’un moviment associatiu compromès en la defensa dels drets humans i valors democràtics, que contribuïsca a una societat més justa i a la millora i el progrés de la humanitat.

Per això volem visibilitzar a les associacions que han assumit la responsabilitat de construir una societat més justa per a tots i totes, permetent que millore la vida de les persones.

És necessari que coneguem i valorem les iniciatives orientades al canvi i a les persones que les porten endavant, treballant de forma solidària i col·lectiva pels altres i que, en temps d'incertesa ens apropa i ens fa sentir més humans i millors.

 La Menció Colibrí 2017 és per a SETEM Comunitat Valenciana, una organització no governamental per al desenvolupament que treballa des de l'any 1993 per promoure un sistema econòmic i social mundial més just i solidari a través de l'educació i la sensibilització a la societat valenciana mostrant alternatives com el consum responsable i el comerç just.

Amb la Menció Colibrí 2017 la Fundació Horta Sud vol agrair i  significar el treball realitzat per SETEMCV, per les múltiples accions d’educació i sensibilització, amb l’objectiu de combatre les injustícies inherents al capitalisme  i contribuir a construir un model econòmic que fique a les persones i a la vida al centre.

Les accions que s'inclouen en els seus projectes són:

     Comunicació per la transformació social

     Mobilització social

     Incidència política i empresarial

     Cooperació amb organitzacions de defensa dels drets humans al nord i al sud

     Articulació i enfortiment de l'economia social i solidària

     Promoció del consum responsable i la compra pública socialment responsable.

Destaquen accions per promoure el consum responsable i ètic, i per denunciar la injustícia estructural, la banca armada, la violació dels drets laborals i econòmics, especialment entre les dones als països del sud i els efectes de la globalització en les persones, els grups humans i el medi ambient, denunciant i relacionant directament la pràctica econòmica neoliberal amb l'empobriment i la violació del drets humans.

El lliurament de la Menció Colibrí 2017 se celebrarà el dia 19 de desembre a les 18.00 hores a la seu del Museu Comarcal de l'Horta Sud (Torrent), en un acte proper i íntim on xerrarem sobre Drets Humans i valors democràtics.

 

Documents associats