Notícies

Diálegs d'estiu
03 jul. 2018

III Edició del Fòrum Ètica Pública i Democràcia - Diàlegs d'Estiu

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana organitza del 6 al 19 de juliol la III Edició del "Forum d'Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d'estiu".

La Generalitat Valenciana, des de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i en aplicació dels principis previstos en l’Estatut d’Autonomia, la Constitució Espanyola i els Tractats Europeus, es marca com a objectiu promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d’una democràcia avançada així com reflexionar col·lectivament, amb la participació de la ciutadania, sobre els reptes que representa.

Com a instrument per al compliment d’este objectiu, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza un conjunt d’activitats concentrades en un mateix espai temporal i físic sota la denominació de “Forum d’Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d’estiu”.

Entre els principals objectius d’aquestes jornades destaquen:

  • Promoure la reflexió col·lectiva sobre transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació i, en general, sobre la presència de valors cívics en la societat democràtica.
  • Generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d’interés, intel·lectuals i experts, la universitat, sectors creatius i culturals… entre altres agents socials i institucionals.
  • Promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme.
  • Fer les institucions valencianes permeables i accessibles a la ciutadania.

DATES I LLOCS

Del 6 al 19 de juliol tindran lloc les activitats “Diàlegs d’estiu” en la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, excepte les trobades amb els consellers i conselleras que es realitzaran en distintes localitats.

PROGRAMA I HORARIS

En els següents enllaços podeu consultar el Programa complet i  la Taula d’horaris i espais (és important consultar-ho prèviament perquè algunes activitats coincideixen en el temps).

INSCRIPCIÓ

Per a participar en les diverses activitats cal fer una inscripció prèvia que quedarà enregistrada en el campus virtual del Fòrum Ètica Pública i Democràcia (la inscripció és sempre gratuïta) > Formulari d’inscripció.

ENLLAÇ D’INTERÉS 

Fòrum Ètica Pública i Democràcia - Diàlegs d’Estiu